HS2: Snelwiek

Vandaag mochten de mannen een uitwedstrijd tegen Snelwiek spelen. Iedereen was mooi op tijd , behalve de scheidsrechter!!! Na 30 min was er eindelijk een scheidsrechter en konden we beginnen.

1e helft was zeer spannend, kansen aan beide kanten maar de bal wilde er maar niet in. Zelfs de strafworpen van Snelwiek niet. Na 11 min werd eindelijk de van gebroken en werd het 0-1 voor Roda. Daarna ging het scoren aan beide kanten heel leuk.

Door aanvulling van de recreanten hadden we 3 wissels en 1 debutant. Daardoor konden we lekker wisselen en het bleef heel de wedstrijd spannend. De ruststand is mij in alle spanning en zenuwen helemaal ontgaan.

Al met al was het een leuke pot, ik heb in mijn debuut nog mogen scoren ook, maar jammer genoeg hebben we verloren. 19-17….. Op naar volgende week tegen Vires. Lekker thuis met onze enthousiaste supporters.

De debutant