HS2: Weer aan de bak!!

Vandaag mochten we aantreden tegen de Treffers. Aangezien de 1e training pas morgen is, had dus meer dan de helft van het team niet getraind. Gelukkig hebben we nog wat spelers die meetrainen met de selectie, zodat we tenminste nog een paar spelers met conditie konden opstellen.

Het was een leuke wedstrijd waarin zelfs de ouwe rotten (Danny en Erik) het doel troffen. Laatstgenoemde zelfs 5x!!!

Het was zeer zwaar om weer zonder training te spelen maar het plezier was wederom heel hoog.

Gelukkig konden we onze snelle voorsprong volhouden, zodat we met een goed gevoel van het veld af konden stappen. Nu tijdens het schrijven van dit stuk voel ik me spieren al pijn doen… Dat belooft nog wat voor morgen… (En niet alleen voor mij gok ik zo…)

Eindresultaat is een gewonnen wedstrijd!!!! 31-25

Raymond hartelijk bedankt voor het coachen, beetje jammer dat je door aanstellen niet mee kon doen…

Tot volgende week!!!