DS3: Een nieuw seizoen

Na de afgelopen twee weken enthousiast begonnen te zijn met trainen mochten wij vandaag de eerste seniorenwedstrijd spelen met een nieuw team in een leuke nieuwe samenstelling: DS3.

Vandaag mochten wij het opnemen tegen Vires et Celeritas. Op voorhand hadden we er veel zin in en gingen ons snel omkleden om vervolgens lekker te kunnen gaan warmlopen. Daarna nog even de keeper warm gooien en zelf nog even warm schieten. Toen Luuk (onze leuke en gezellige trainer en coach) ons bij elkaar riep om het laatste te bespreken, hebben we elkaar nog opgepept en gingen we met vol goede moed de wedstrijd in.

We begonnen de wedstrijd goed door in de eerste aanval al een doelpunt te maken. We kwamen er al snel achter dat we met een goede tegenstander te maken hadden. Doordat we nog niet zo goed op elkaar ingespeeld zijn, was het lastig om op voorsprong te blijven. We kregen snel doelpunten tegen, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden het heel erg naar ons zin en vinden het leuk om weer aan het ballen te zijn.

In de rust hebben we besproken wat er de tweede helft nog wat beter kon en we gingen weer lekker de tweede helft in. We begonnen de tweede helft weer goed door weer doelpunten te maken. De afspraken die we in de rust gemaakt hadden werden goed opgevolgd en we hadden er weer veel plezier in. Helaas hebben we deze eerste wedstrijd niet mogen winnen, maar het was een leuke eerste wedstrijd van het seizoen!

Dames we hebben hard gewerkt en veel plezier gehad, en als we gewoon lekker blijven trainen gaan we steeds beter worden en zeker wel wedstrijden winnen!