DS3: Oliveo thuis

Op zondag 6 oktober waren de meiden weer in topvorm. Ondanks de harde regen en wind toch een fantastische pot gespeeld. De dames starten met een directe 1-0 voorsprong door een doelpunt van Esther. Dit was goed voor het vertrouwen in het team. In euforische stemming volgden de doelpunten op aardig tempo beide kanten op.

Oliveo moest hard werken om de Roda dames bij te houden. Mooie doelpunten van onder andere Deirdre door het midden en Demi vanuit de hoek! De vechtlust van Eva en Esther en zeker Sherida was ontzettend mooi om te zien vanaf de zijlijn. Sherida heeft een paar goeie ballen weten binnen te houden waardoor er gescoord kon worden door de Roda dames.

Het is een 9-16 uitslag geworden mede ook met dank aan de keeper, die had een paar geweldige reddingen. Meiden het was me een waar genoegen in de stromende regen de bordjes te mogen draaien en jullie te zien spelen.