DS3: Feyenoord DS2

De eerste binnen wedstrijd van de Dames 3 werd gespeeld tegen Feyenoord DS2. In de eerste helft waren we slordig en hadden we veel balverlies. We kregen daardoor ook heel veel breaks tegen waardoor we snel heel erg achter liepen. Toch liepen we erg goed mee en bleven we positief. Ook wisten we nog 1 doelpunt te maken waarmee we een rust stand hadden van 1-14.

In de 2de helft waren we een stuk sterker. Er waren veel mooie acties te zien en waren heel wat sterker in de verdediging. We hadden nog 2 mooie doelpunten van Sherida en Catalina helaas stonden ze in de cirkel. Het team waar we tegen speelde is heel tactisch en speelt al jaren samen en wij hadden gewoon ons dagje niet. In de laatste 10 seconde er nog een doelpunt gemaakt waar we allemaal heel enthousiast over waren, we zijn dus toch nog in vreugde geëindigd. De eindstand was 2-26.

Volgende week knallen we er weer tegen aan.