DS3: Sportieve pot tegen Helius

Vandaag mochten we lekker vroeg ons bedje uit om weer een wedstrijd te spelen in Hellevoetsluis.
De eerdere wedstrijden tegen deze ploeg waren altijd heel leuk en sportief, ditmaal was dat niet anders. 

We begonnen enthousiast met het warmlopen en warmgooien. We hadden vandaag lekker veel wissels door de ondersteuning van Eva en Esther. Onze nieuwe yell ging deze week al veel beter dan vorige week, deze hebben dus ook zeker gewonnen. Al snel kregen we een paar doelpunten tegen, maar ook kwamen we door een goede actie aan onze kant toch weer een beetje terug. Vooral de eerste helft ging het praten al een stuk beter dan eerdere wedstrijden. Ook ging de aanval al beter dan vorige weken. Dit komt ook zeker door het goede trainen en het meer zelfvertrouwen krijgen. 

In de rust nog even wat tactiek besproken en we gingen weer met volle energie de tweede helft in. Hier ging de aanval een stuk beter. Wel nog een aantal onnodige fouten gemaakt, maar ja dat hoort erbij. De verdediging liet het soms even rusten maar over het algemeen stond het goed. 

Helaas mocht het niet baten, maar aan onze inzet en enthousiasme lag het in ieder geval niet.
Dames volgende week beter!