DS2: Het zaalseizoen is begonnen

Afgelopen zondag weer de eerste wedstrijd in de zaal. Uit HVOS 2, altijd lastig.

Voor iedereen wennen aan de zaal en een zeer felle tegenstander. Zoeken naar mogelijkheden.

Maar wat zegen we op het veld. Een fel startende dames 2, welke in 3 minuten met 3 – 0 voor stonden. We gingen er maar voor zitten.

Dat dacht de tegenpartij ook, welke met moeite erdoorheen kwam, maar iets makkelijker dan onze dames het doel konden vinden. Wij konden het doel wel vinden, alleen de paal en de lat, maar de bedoeling is en blijft daar juist tussen te gooien.

Rust: 5-3 achter.

In de rust heeft  Yvette de meiden stevig toegesproken. Jammer dat Karin geblesseerd achterbleef. (beterschap)

In de 2 e helft ging het een stuk beter. We waren feller en konden de hele 2e helft goed bij blijven. Zelfs op een punt komen te staan!

Uiteindelijk kwamen we net iets te kort, waardoor 2 punten verschil bleef aan het eind.

Voor de komende tijd, de krachten beter verdelen en in de verdediging iets meer steun aan elkaar geven.