DS2: Ligt het dan toch aan het tijdstip???

Vorig weekend moesten we om 17.00 ‘s-middags en liep iedereen te klagen over het tijdstip… Maar om op zondagochtend 11.00 uur in Noordwijk klaar te staan is toch ook niet ideaal. Ook nog een stukje weg afgesloten dus ff om rijden en niet iedereen redde dat op tijd.  Dus we begonnen al rommelig en niet iedereen was goed opgewarmd. Maar we spraken wel af om gelijk vanaf het begin goed te starten net als vorige week…. Tja soms zit er wel een verschil in wat je afspreekt en wat er uitgevoerd wordt.

Het leek wel of niet iedereen of eigenlijk iedereen niet wakker genoeg was. De eerste bal werd al slordig over gespeeld en naast geschoten…. Maar we kregen wel gelijk de eerste penalty achter onze oren… En helaas volgende er daar nog een heleboel van… Naar onze mening hadden wij er ook verdiend maar helaas die kregen we toch echt niet.

En toch vochten we voor de bal, soms tot aan worstelingen op de vloer! En werden er ook echt mooie doelpunten gemaakt!!!

In de pauze werden we nog even goed toe gesproken door Sander, dus begonnen we weer vol goede moed aan de tweede helft. Daarin liepen de frustraties bij sommige een beetje hoog op, wat zeer zeker te begrijpen was… Ik weet niet eens meer hoeveel twee minuten en penalty’s we tegen hebben gehad, maar we weten wel dat we ze niet mee kregen. Toch bleven we doorgaan en werden er nog een paar puntjes gescoord, maar het mocht niet meer baten.

Eigenlijk wilden we ook niet over deze wedstrijd schrijven… maar onze vaste toeschouwer en reporter was er niet, dus speciaal voor hem toch een stukje.

Meiden: deze wedstrijd snel vergeten en laten we de volgende wedstrijd gewoon weer knallen met zijn allen!!

En niet te vergeten:

Lisanne onwijs bedankt dat je er weer was!! Je hebt weer een paar mooie punten gescoord!

Volgende keer weer iets later tijdstip, hopelijk werkt dat dan in ons voordeel. En hopelijk is onze vaste reporter dan ook weer van de partij!