E1: We kunnen het écht wel!!!

Na de slechte wedstrijd tegen ETC van vorige week waar van alles mis ging mochten we vandaag om 16:00 aantreden tegen DWS.

Joppe en Selm konden er helaas niet bij zijn dus vandaag 6 spelers , dus geen wissels!!

Iedereen uitgeslapen? Check

Goeie warming-up? Check ( dank hiervoor gaat uit naar Noa!!)

Iedereen persoonlijk toegesproken en verteld wat ik van ze verwacht? Check!

We gaan beginnen. Er wordt gelijk goed aanvallend gespeeld door Roda. Kansen om de 1e goal te maken vallen over en weer. DWS scoort als eerste maar dat laat Roda niet zomaar gebeuren..

Er wordt leuk samen gespeeld en ook een paar individuele acties waardoor met gaan rusten met een 9-5 voorsprong.

Het is als coach altijd mooi om te zien dat het systeem wat we nu een paar weken spelen , steeds beter tot uiting komt. Ik hoef steeds minder te assisteren wie er verdedigd moet worden.

2e helft ging nog veel beter. Ze vonden elkaar goed. Er werd ook af en toe niet gekeken wie er vrij staat , maar dat hoort ook bij de leeftijd. Ik vind het een hele goede 2e helft, daardoor stapte we ook met een 22-10 overwinning van het veld. Wat een mega verschil met vorige week!!!! Ik stond echt als een trotse coach te kijken hoe jullie mooie dingen deden en de opdrachten uitvoerden die jullie gekregen hadden!!

Lana: 1e helft echt super gekeept, je was zelf ook verbaasd dat je er zoveel tegen hield. 2e helft liet je ook echt zien dat je als veldspeler belangrijk bent. Lekker een paar doelpunten gescoord!!

Maya: Wat kan jij goed vrij lopen zeg !!! Je werd vandaag ook gezien door de anderen.Vandaag eindelijk , maar dan ook eindelijk meerdere schoten op doel , waardoor je gelijk ook 4 doelpunten gescoord hebt!!! Ga zo door meid!!!

Julia: Zoals altijd mijn kleine motor op het veld!! Lekker gespeeld , vooral in de verdediging was je vervelens voor hun aanvallers. Ook meerdere keren gescoord. Goed bezig!!!

Miloud: 1e helft goed gespeeld en wat heb jij een heerlijke linkerarm. Mooie rush langs de zijlijn en je 1e doelpunt!! Prachtig.!!! 2e helft goed gekaapt, paar mooie ballen tegen gehouden!! Je ziet gewoon dat je handbal steeds beter gaat begrijpen…

Bram: Mijn kleine eigenwijze ventje, vandaag mocht je op links beginnen , nou dat hebben ze geweten ook, je ging er meerdere keren geweldig langs en een aantal doelpunten gescoord. Heb vandaag genoten van je!!

Casper: Goeie wedstrijd zoals ik gewend ben van je , mooie doelpunten, verdedigend ga je ook steeds beter spelen. Je mocht vandaag voor het eerst midden spelen en dat heb je echt geweldig gedaan. Je had in het begin wat moeite met het systeem maar je gaat het echt steeds beter doen.

Al met al ben ik heel trots op het team hoe ze vandaag gespeeld hebben, ik reed onderweg naar huis nog steeds met een glimlach op mijn gezicht!!!

Ga zo door allemaal en er kunnen echt mooie dingen gebeuren.