HC1: Voor straf eet de coach alle chocoladeletters op!

Het was een “collective off-day”, uitgerekend bij de Meeuwen. Waar we met twee zieken voor onze aanvulling moesten putten uit D1 en B1 (een C-speler, dus geen dispensatiegeval!), was de eerste helft zelfs nog uiterst hoopvol. 4-4 is natuurlijk geen handbaluitslag wat we gewend zijn en zeker niet tegen de Meeuwen.

Potjandrie! Wat als we Jesse gewoon lieten keepen? Maar op het midden was hij ook nodig… Wat als Timothy wel het geduld had of de werpkracht van 5kg spinazie en 10kg spareribs erachteraan? Wat als Tim eens laag gooide? Wat als Anthony raak gooide? Wat als Sep tussen al die lange gasten zou zigzaggen en de bal kreeg? Wat als Thijmen opbouw had gestaan? Wat als Milan voor zijn eigen kans ging? Ow.. Dat ging hij al. Wat als we compleet waren en geen off-day hadden? Je zou toch zo maar gewonnen hebben van de Meeuwen! Tenzij de Meeuwen ook een off-day hadden, zou zo maar kunnen.

Met de eindstand van 19-11 is dit uiteindelijk wat je als team neerzet op een slechte dag waar we niet heel veel konden wisselen van posities. Dat kan bij een volgende keer weleens heel anders uitpakken. Dus let inderdaad niet heel erg veel op de stand in de competitie want het zegt niet altijd alles.

Bij vlagen hebben jullie met de nodige aanmoediging enorm goed verdedigd en een lange aanval daarmee compleet afgeslagen! Dat is dan weer een opsteker voor die paar trainingen dat we er mee bezig zijn geweest. Iets wat we dus eigenlijk elke keer moeten gaan doen.

December is gewoon een slechte maand om te presteren. Sommige zaken moeten we even warm houden tot half januari, dan gaan we vlammen met nog meer kennis van zaken! Er had veel meer ingezeten maar helaas was het nu even niet anders.

Sinterklaas had overigens nog wat lekkers voor jullie achtergelaten maar omdat we niet compleet zijn geweest deze afgelopen week, is het nog even hier bij mij thuis.

De kans dat je maandag je lekkernij krijgt is overigens erg klein. Ga er maar vanuit dat de training niet doorgaat. Maandag is de coach ziek, niet van verdriet maar van alle chocoladeletters die hij heeft opgegeten. 😛

Sven en Steef dank jullie wel voor het meedoen!

De coach