HC1: Totaal mislukt…

Nee, het is niet om een gat in de lucht te springen. Je bent er zo duidelijk mee bezig, je geeft als coach nog duidelijk aan hoe we het willen hebben staan en waarom we het zo willen. Maar uiteindelijk is het eindresultaat gewoon niet goed.

Die teamfoto is dus totaal mislukt door puberachtig geklooi en nu hebben we alleen maar Sepp de Haas met 4 paar oren en een stelletje malloten die plezier hebben. Let ook op het rechterdeel op de foto wat evenzogoed inwendig staat te genieten…

Nou, dan maar zo op de foto, ook goed. Voorlopig hebben we weer een paar punten binnengehaald door met 19-27 te winnen van DES ’72. En dat terwijl we met hulp van de tijdwaarnemer onze guppen maar gek zaten te maken dat ze constant achter stonden omdat het scorebord niet wilde functioneren.

Het verdedigen begint nu een beetje te komen. Het is nog wel werken aan de timing wanneer je iemand goed opvangt. Als je niets doet of te laat bent, kan de aanvaller toch nog redelijk makkelijk langs ons komen.

Aanvallend werd vandaag ook goed gekeken naar de cirkelspelers!

Maandag weer even aan de bak met dat verdedigen, want we krijgen nog wat tegenstanders die bovenaan in de poule zitten. Het zou zo maar eens wat verschil in de eindstand van dit soort wedstrijden kunnen opleveren.

Dinsdag weer een keeper zonder gips en dan donderdag voorzichtig de eerste stapjes in het herintredingsproces doen. Nog drie weken te gaan waarvan eentje de voorjaarsvakantie is en dan maar eens kijken wat het wordt tegen de nummer twee in de poule!

De coach