DS3: De eerste wedstijd van Rosanne

Afgelopen zondag 8 maart, mochten we weer gaan strijden tegen Vires et Celeritas. Vandaag mocht Rosanne haar debuut maken. Voorafgaand aan de wedstrijd was het een beetje stressen aangezien de tas met de shirtjes later was dan gepland. Dus met een lichte vertraging startte we met de wedstijd. Het was even inkomen aangezien we niet heel lang hadden voor de wedstrijd om nog even te schieten. In de eerste helft maakte Kelly voor ons de openingstreffer. Dit deed ons goed want we gingen steeds beter spelen. Ook de verdediging ging steeds beter lopen naarmate de eerste helft vorderde. We gingen de rust in met een 3-17 achterstand. Maar wij laten ons natuurlijk niet kisten en we gingen vol goede moed de tweede helft in. Bij Rosanne ging het verdedigen ook steeds beter. Ze was lekker fel, zeker voor in der eerste wedstrijd. Ook in de aanval droeg ze een steentje bij.  Door mooie doelpunten van Kelly, Betül, Marinda en Dominique en door goede pogingen (die net niet zaten) van Sherida en Deirdre kwamen we op een uiteindelijke eindstand van 9-32. In deze wedstrijd was het voornaamste dat we goed samenwerken en we niet minder fanatiek worden als het even niet loopt. We zijn weer trots op onszelf!