HC1: Long, long time ago

Het was bijna de laatste wedstrijd in de zaal, veld hebben we niet meer meegemaakt, nog een oefenduel tegen Quintus aan het begin van de zomervakantie en dat was het eigenlijk.

Lang, lang geleden speelden we ooit handbal. Weet iemand het nog? Bij de trainingen is het best wel lastig als je geen volledig team hebt en de stomme pionnetjes verbeeldend aan moet kijken totdat het een heuse aanvaller of verdediger wordt. Dan wordt het maar werken met kleuren…

Vandaag dus eindelijk weer een wedstrijd en wel tegen Achilles. Een mooi moment om eens te kijken hoe ver de nieuweling is, hoe of de B-lease-C-tjes nog voldoende puf hebben hun eigen wedstrijd te spelen, hoe de 2e keeper zijn mannetje staat bij afwezigheid van de 1e keeper en dan ook nog een speler uitgeschakeld en dus nog maar 1 wissel.

Nou, dat zat vandaag dan wel snor met 22-14 als eindstand. Op sommige punten nog wat onwennig of ongeduldig, maar op andere punten met slechts 3 trainingen op 3-2-1 en elkaar helpen echt al flinke stappen gemaakt!

Joshua, Milan, beiden beterschap en tot binnenkort weer!

De coach