DS1: Herfstkampioen

Drechtsteden is een nieuwe combinatie van de dames van Conventus en Saturnus. En dan is het altijd even afwachten wat voor team er tegenover je staat. Door fel te beginnen werd al snel duidelijk dat de Roda dames maar voor 1 ding kwamen en dat was de vierde overwinning op rij. Verdedigend zat het potdicht en zo kon al binnen het kwartier een 7-0 voorsprong worden opgebouwd door goals van o.a. Floor, Nikki en met name Kim. Doordat ook Eva en Yvette vrijwel onpasseerbaar waren stond er maar liefst een 1-12 voorsprong op het scorebord.
 
In de 2e helft blijven de dames op dezelfde voet doorgaan. Ijzersterk verdedigen door Idy, Vera, Marieke en Maegan zorgt ervoor dat Drechtsteden slechts 3 doelpunten maakt in de hele wedstrijd waarvan 2 x een 7 meter en een heel velddoelpunt. Aanvallend blijft Roda vrolijk door combineren en maken Simone en Myrthe fraaie goals vanaf de linkerhoek. Yentl scoort mooi uit een snelle break out, maar hoogtepunt was toch wel de perfect uitgevoerde China. De teller stopt bij 3-22 en door deze welverdiende overwinning worden de dames ongeslagen Herfstkampioen. Helaas zonder toeschouwers dit keer.