DS3: Drechtsteden

Op 4 oktober waren we te gast in Ridderkerk voor een wedstrijd tegen het 2e team van Drechtsteden.

Met 2 wissels zaten we ruimer qua spelers dan de week ervoor. Helaas raakte Deirde geblesseerd in de eerste helft, een pijnscheut schoot in haar kuit en ze kon geen stap meer zetten ( zweepslag?)  Ze moest eruit en kon tot ieders spijt niet meer spelen. Veel beterschap Deirdre, hopelijk knap je snel op.

Drechtsteden gaf ons er behoorlijk van langs waardoor we met 12-2 ( met dank aan Patricia en Betül voor 2 rake ballen) de rust in gingen.

We kregen de opdracht anders te verdedigen om de aanvallen af te remmen. Met goede moed gingen we de 2e helft in. Nog 3 punten wisten we te scoren. Sonia knalde vanuit de hoek de bal er mooi in. En Patricia en Demi vergulden beiden een strafworp. Eindstand 30-5. Zeker geen ideale eindstand, maar dit is wat het is. We blijven strijden en trainen om beter te worden. The only way is up. Ooit zal het goed komen.