HC1: Level 2, 100HP, Bigger enemies

En zo werd HC1 na vier wedstrijden periodekampioen op het veld, tijd om ons te realiseren dat het zaalseizoen veel minder makkelijk zal zijn dan het veld. Met een mooie medaille op zak maakt het eigenlijk ook niets meer uit, cashen dat goud! Maar verder dan een hamburger bij de Mac zul je niet komen. Zoveel is het ook niet waard. Dan moeten we maar eens flink gaan strijden tot einde seizoen en dan met zijn allen weer eens uit eten gaan na een leuke activiteit net zoals de vorige keer!

Josh, ik zal je voor het zaalseizoen preventief helemaal intapen. En dan alles met synthetische watten, dan voel je niets! Gelukkig geen last meer van kou en regen!

Sepp, ZAAL! ik proef weer een eerste wissel aankomen 😛 Nu kun je weer richting doel vallen zonder schaafwonden!

Tim, zaal is weer in zicht, dus kun je weer lekker ongeremd tekeer. Let wel op je schouder he!

Timothy, zak aardappelen 50 x per dag optillen, dan komt dat afstandsschot wel (en 5kg aardappelen per dag eten anders zit er nog geen gewicht achter)

Jesse, laat wervel L4, L5 en S1 effe rechtslaan, kom je weer helemaal tot je recht! Je bent lekker bezig!

Guido, we hebben het er nog wel even over. Keepen of spelen, spelen of keepen, of gewoon beiden 😉

Steef, je weet het… En zolang je het zelf weet, weet je wat je moet verbeteren, komt goed!

Milan, effe rust voordat we weer beginnen, komt goed uit voor je blessure! Komt straks weer het echte werk in de zaal!

River, capriolo de bravoure, ook met natte ballen gekke dingen doen, zaalseizoen zal bepalen waar de grenzen liggen voor jou. Als je maar doeltreffend blijft en ongenadig als het te spannend wordt 😉

Kyano, je hebt nog wat te goed! Zodra je weer kunt trainen komt de medaille om je nek (samen met de molensteen als straftraining voor de gemiste tijd) 😛

De coach