DS3: Odis

27 september – Zoals altijd gingen we met heel veel zin en energie naar onze bestemming. Deze keer was dat De Lier. Wij mochten een wedstrijd spelen tegen Odis. Hier hadden wij als deze samenstelling nog niet tegen gespeeld, dus we waren allemaal heel benieuwd naar wat ons te wachten stond.

Eenmaal daar aangekomen begonnen we met een gezellig babbeltje in de kantine. Nadat iedereen het had gevonden gingen we ons snel omkleden zodat we konden gaan warmlopen. Na een lekkere warming-up de keeper warm gegooid en allemaal vanaf onze startpositie geschoten. We begonnen de wedstrijd met 1 wissel. Dit is voor ons doen best weinig, maar je moet roeien met de riemen die je hebt.

Aan het begin moesten we even in de wedstrijd komen, maar als snel werden in de aanval goede acties gemaakt. Helaas stond de verdediging van de tegenpartij heel goed. We hadden het moeilijk om er door heen te komen. Odis daarin tegen ging het iets gemakkelijker af. De verdediging deed echt hun best om alles goed dicht te houden, maar dat mocht helaas niet baten. Maar later in de eerste helft werd er wat beter samen gewerkt waardoor de tegenstander het ook wat moeilijker kreeg. Ook heeft Patricia in de eerste heft 2 hele mooie doelpunten gemaakt. Door een goede samenwerking in de aanval kreeg ze de kans die ze goed benutte.

In de tweede helft ging het verdedigen al een stuk beter. Door een goede samenwerking tussen de verdediging en de keeper hadden ze het een stuk moeilijker om er doorheen te komen. Helaas door wat bal verlies in de aanval konden ze wel veel breaks lopen, waardoor het aantal doelpunten flink opliep. Terwijl zij aan het strijden waren voor 2 kratjes bier waren wij vooral bezig om een mooi spel neer te zetten. En dat werkte. Door mooie acties in de aanval hebben in de 2de helft Betül en Marinda beide een mooi doelpunt gemaakt. Helaas moesten we de wedstrijd eindigen zonder wissel, omdat de blessure die er was toch nog erger was dan gedacht.

Kortom ik vind dat we een goede wedstrijd hebben neergezet ondanks de omstandigheden rond om de wissels. De eindstand was 27-4 in het voordeel van Odis, maar het belangrijkste is dat we met z’n allen een mooie wedstrijd hebben neergezet.