HB1: Voordeel van binnen is geen regen

De laatste wedstrijd buiten voor dat we naar binnen gaan, EHC is onze geduchte tegenstander. Geducht in de vorm dat zij alles gewonnen hebben in onze poule, geducht doordat ze spelers hebben die al eerste klasse gespeeld hebben. Gevreesd omdat we Sven miste en eerst geen wissels hadden. Gelukkig waren een aantal C-jongens bereid om ons te helpen.

Bedankt Jesse, River, Sepp, Tim en Timothy, een aantal hebben nu ook ervaren dat de B echt niet erger is dan de C.

De vrees is er vanaf, nu nog zorgen dat we bij ze in de buurt blijven met de doelpunten. Voordeel is dat de bal rond is en de wedstrijd pas gespeeld is als het eindsignaal is geweest. Bijkomend voordeel is de regen. Door de regen is de bal nat en glad, gelukkig heeft EHC daar ook last van en komen zij door de regen niet toe aan een regen van doelpunten.

Mooi om te zien dat we met het vastzetten van onze midden toch een aanvallend spel konden spelen. Cirkel naar buiten en die gebruiken als midden. Aanval opzetten en midden doorzetten richting de opbouw links of rechts, kruisinkje hier en daar en toch 5 doelpunten weten te zetten.

We komen ze weer tegen in de zaal, als dit door gaat, en kunnen dan laten zien wat we geleerd hebben van deze wedstrijd.

Eindstand is minder erg dan EHC bij de andere wedstrijden hebben laten zien, 5 – 14.

We gaan snel naar binnen om het slechte weer achter ons te laten en om te dromen van de lente die gaat komen.

Jullie Coach