HC1: Alles met een C, Crazy, Corona, Chaos, Clubsandwich

En zo eindigde een gek seizoen, bestaande uit voornamelijk trainen om niets, voor niets, met niets om je heen dan alleen je eigen team en nog wat bengels van de B zodat de infectiegraad voor de trainer tot een minimum beperkt bleef. 1 uur 16 man of 2 uur 8 man is virologisch anders te benaderen.

Je mag nog 3 wedstrijden spelen, je wint er eentje vet en de andere twee verlies je met miniem verschil waarvan 1 discutabel. Een gek seizoen. Guppen die vertrekken, guppen die achterblijven bij C, (Euh, welke C? Er is geen C…) en guppen die doorschuiven naar de B.

Op naar het volgende seizoen…

Toch, nog één keer nog die teamfoto weten te maken…

Dit waren wij! Heren Corona 1 – seizoen 2020-2021

Voor het merendeel, tot in augustus.

En River, Milan, Kyano, have fun en wie weet tot ooit!

De coach

Signing off.