DS1: Prima start van de competitie

We mogen weer handballen na bijna een jaar. De dames hadden er zin in, maar er wachtte een lastige uitwedstrijd met pittige tegenstander in de vorm van Ventura DS1. Na een minuut of 10 stond er dan ook een 5-1 achterstand op het bord. Maar de dames van Roda gaven niet op en na het roestige begin waren er scores te noteren van Nicky, Simone, Marieke en Kim. Yvette had met een aantal fijne reddingen een aandeel in het feit dat de rust met een nog overbrugbare 11-10 achterstand kon aanvangen.

Na rust lukt het om bij te blijven door scores van Idy, Myrthe, Roos, Kim en Floor. Eva keept prima en Vera verdedigd uitstekend. Bij 16-16 wordt de wedstrijd steeds spannender. En in het laatste kwartier gaat de conditie meespelen. En laat René daar nou extra op getraind hebben 😜. Het rondje Brienenoordbrug van vorige week betaalt zich uit want in het laatste kwartier van de wedstrijd gaan de Roda dames stug door waar Ventura er doorheen zit. Met een 23-21 voorsprong wordt het eindsignaal gehaald en gaan de dames door waar ze vorig veldseizoen zo goed in waren. Namelijk met winnen.