DS3: Nieuw seizoen, nieuwe kansen?

Na bijna een jaar op de bank te hebben gezeten, mochten we eindelijk weer het veld op! De dames2 van HVOS stonden op de planning, een onbekend bekend team met ervaren spelers uit Spijkenisse.

Luuk (onze trainer) heeft zich maanden kunnen voorbereiden op een goed openingsteam en daar stonden Rosanne, Patricia, Deirdre, (ikzelf), Betül en Sherida met onze nieuwe keepster CJ. Wij hadden zelf nog niet onze plek in de verdediging gevonden of het eerste doelpunt zat er vanuit HVOS al in. Ik denk oprecht dat zelfs het publiek nog niet eens alle timers hadden ingesteld, zo snel ging dit! Zo snel als dat HVOS aan de 0-2 kwamen, kwamen wij met een lucky shot van mij (eerlijk, de keepster had de bal moeten hebben) op 1-2. Daarna weer 1-3, maar door mijn mooie bal vanuit de druk ook nog op 2-3! En dat waren de doelpunten vanuit onze kant tijdens de eerste helft… We gingen met 02-12 de rust in. Niet per sé een stand waar je bij voorbaat al van verloren hebt, maar erg praktisch is anders.

De tweede helft ging z’n gangetje. Met wat enige druk vanuit ‘t publiek kreeg ik zelfs het 3e doelpunt erin! (Yaay een hatrick! Mag ik nu ook de wedstrijdbal houden? Uhh Patricia?) en vlak daarna maakte Deirdre vanuit een penalty de 4e voor ons! Met het druk zetten gaat het steeds ietsje beter, zeker vanuit de hoeken waar Rosanne, Demi, Marinda en Sherida de druk goed hebben ingezet, want uiteindelijk hebben we zo ook door Betül ‘t 5e doelpunt gemaakt. Om maar niet te spreken over hoeveel doelpunten HVOS gemaakt heeft… Ik denk dat we gewoon nog moeten inkomen! Misschien dat we aanstaande zondag tegen DES’72 wel de 10 doelpunten aantikken, stay tuned!