DB1: Westlandia

Vandaag mochten de meiden tegen WestLandia. 10:15 verzamelen gelukkig is het droog met af en toe een zonnetje.

De start van de wedstrijd begint goed, de opbouw gaat goed, en er wordt goed verdedigd we zien een mooi blok wat gezet wordt. En we houden de boel dicht. Ondanks dat af en toe het zonnetje schijnt in het gezicht van onze keeper weet ze weer een paar mooie ballen uit het net te houden. Het gaat redelijk gelijk op.

In de eerste helft krijgen we een penalty mee. Er is even wat verwarring wie hem neemt, maar uitstekend ingeschoten en we gaan de rust in met 7-11.

De tweede helft is net als het weer bewolkt en zonnig. Het veld wordt droog waar er gelopen wordt en dat is niet in de hoeken. Er is af en toe een break-out die uitstekend wordt aan gegooid door onze keeper waar een score uitkomt. Maar ook slordige ballen. Ballen die de moeilijkste weg kiezen. Hoeken die niet gezien worden. Instarten zonder bal of druk zetten, het was te weinig.

Eigen kansen worden niet benut. Het is allemaal te afwachtend. En dan heb je een ploeg tegenover je staan die net wat beter is. Wij kunnen zoveel beter.

Je zag het af en toe weer terug komen het spel van Roda net als de zon weer ging schijnen, maar het was helaas niet genoeg. Eindstand 23-16.