DS1: Dat was een lekker potje handbal hoor!

Thuis tegen koploper Twist, hoe pakken de dames dat aan na de wat mindere wedstrijd en het ietwat gelukkige gelijkspel van vorige week. Het blijft vrij lang 0-0 maar na een minuut of 10 gaat het lopen. Zeker bij de meiden van Rosita die ze uiterst gemotiveerd het veld in heeft weten te krijgen. De verdediging staat als een huis, met Idy, Vera en Maegan die voor elke bal strijden. In het doel keept Yvette uitstekend en wordt er gedurende de eerste helft aan een voorsprong gebouwd door doelpunten van o.a. Marieke, Floor, Simone, Kim en Myrthe waardoor de rust met een 11-8 voorsprong bereikt wordt.

In de 2e helft blijven de dames van Roda de bovenliggende partij. Aanvallend zijn met name Nikki en Yentl “on fire” en schieten ze een paar ballen fraai de kruising in. Door een aantal mooie aanvallen en prima uitgespeelde breaks wordt de maximale voorsprong 6 doelpunten. Maar door een slordige laatste 10 minuten kruipt Twist toch weer wat dichterbij. Maar net als het nog spannend kan worden stopt de prima keepende Eva een 7 meter waardoor de zege in de knip zit.

De wedstrijd wordt uitgespeeld en de eindstand is 20-15 van dit leuke potje handbal waar de toeschouwers (in ieder geval die van Roda) van hebben genoten.

Als de meiden deze lijn kunnen doortrekken dan gaan ze lekker meedoen in deze competitie.