DS1: Offday

Afgelopen zondag hadden we een offday tegen Indus, wat helaas ook wel te zien is aan de uitslag (22-17). De eerste helft verliep moeizaam, en we stonden telkens een paar doelpunten achter.

Ondanks een paar fraaie acties, zoals een balletje naar de cirkel, scherpe doelpunten vanaf de hoek en opbouw, en goed uitgevoerde wissels, lukte het ons niet om het gat te dichten. We gingen dan ook de rust in met 8 doelpunten verschil.

Na een pittige toespraak van Rene werden we wel wat wakker geschud en begonnen we feller aan de tweede helft.

Alhoewel we deze helft hebben gewonnen, was dit niet genoeg om de winst mee naar huis te nemen. Misschien moesten we ook even bijkomen van de schrik? Nikki moest namelijk het veld met een scheur onder haar wenkbrauw verlaten na een ongelukkige blokpoging van de tegenstander. Inmiddels zit alles weer op z’n plek na een eerste hulp bezoekje in Spijkenisse.

We zijn het erover eens dat het volgende week beter moet en kán. We gaan zaterdag keihard trainen en zondag met gezonde spirit het veld betreden!