D1: Een gezamenlijke offday

Vandaag mochten we lekker om 09:00 uit naar Conventus. Heerlijk dat vroege opstaan. Selm en Miloud konden er jammer genoeg niet bij zijn maar gelukkig wilde Emi graag meespelen.

Maar wacht , als Miloud er niet is dan hebben we geen keeper. Je zag de angst op het gezicht van de kinderen. Wie gaat er keepen. Queenchely werd aangewezen als keepster. Dit ging niet verkeerd. 2e helft hebben Caithlyn en Viënne op doel gestaan.

Het rondspelen van de bal was slordig , het afmaken van de kansen lukte niet. Verdedigend was het niet best. Het was een collectieve offday. Best frustrerend voor deze fanatieke coach maar dan maar accepteren dat het zo is en kijken naar wat er wel goed ging. Ik heb van sommige spelers ook hele mooie dingen gezien, dat is zeker waar.

Ze bleven gaan voor elke kans, ook al kregen we doelpunt na doelpunt tegen. Er is geen verkeerd woord gevallen tussen de spelers. Het viel zelfs de scheidsrechter op en die kwam daarvoor een compliment geven na de wedstrijd.

Laten we die dan maar in onze zak steken. We staan halverwege de competitie in de middenmoot, iets waar ik als coach toch trots op ben. Je ziet ze elke week beter worden en dan mag er best een offday zijn een keer.

Iedereen fijne vakantie en feestdagen. Hopelijk tot snel!