DS1: Savosa thuis is lastig genoeg

Savosa is al jaren een tegenstander waar spannende potjes tegen worden gespeeld en dat zou vandaag weer gebeuren. Beide teams  beginnen slordig aan de wedstrijd en in het begin wordt er veel gemist. Roda doet het net wat beter en staat halverwege de eerste helft 5 doelpunten los. Mede door uitstekend verdedigingswerk van Marieke, Maegan en Idy. Eva stopt een 7 meter en de 9-4 voorsprong lijkt comfortabel. Maar Savosa geeft zich niet gewonnen en komt terug tot 11-10. Dus spanning is verzekerd de 2e helft. Doelpuntenmakers zijn Kim en Simone 3x, Vera 2x en Yentl, Nikki en Myrthe 1x.

In de 2 helft loopt Roda weer uur naar 3 doelpunten verschil doordat Nicole een aantal fraaie reddingen heeft. Maar 20 minuten voor tijd is het 14-14 en dus loopt de spanning met de minuut op. René stimuleert de dames met zijn positieve coaching en Roda blijft constant aan de goede kant van de score. Maar bij 18-18 en met nog 2 minuten op de klok is het Kim die de winnende binnen knalt. Met een hele lange aanval wordt de laatste anderhalve minuut uitgespeeld en is de overwinning een feit. De doelpunten in de 2e helft komen op naam van Nikki 3x, Yentl 2x en Floor, Simone en Kim 1x.