HB1: Waar waren we gebleven?

Laatste wedstrijd? Ergens vorig jaar november.

Laatste training compleet? Ergens begin zaalseizoen.

Nee, dit gaat nergens meer over. Dus blij dat we gewoon een potje kunnen ballen en daar blijft het dan ook bij. Het is al twee jaar op rij een gigantisch probleem om een groep geboeid en uitgedaagd te houden met al die coronafratsen tussendoor. Maar, als ze dan eenmaal staan, geen onvertogen woord. We doen “ons ding” en toegegeven, de eindstand was redelijk tegen veel, maar er zaten behoorlijk wat leuke momenten in de wedstrijd. Momenten van goed doorgaan, momenten van elkaar zien staan (zowaar Sepp, eindelijk!) en heel veel momenten van niet goed vangen. Ouch, zijn ze nu ineens een size 3 gewend?

Het zal nog wel even duren voordat we weer compleet zijn, als we maar plezier blijven hebben in de wedstrijden!