DS3: Inhaalwedstrijd MSV

Vandaag een inhaalwedstrijd bij MSV. De wedstrijd begon om 12 uur, maar we moesten al op tijd weg, want de vereniging zit aan de ander kant van ons land. Na 50 minuten rijden en 2 verkeerde afslagen, kwamen we eindelijk aan.

We hadden al eens eerder tegen hen gespeeld. De nr 1 en een fanatieke ploeg, maar een leuke ploeg om tegen te spelen. Vandaag voelde dat alleen iets anders… Ze waren niet bang om aan te pakken en we lagen ook regelmatig over de grond te dweilen of klappen te ontvangen.

In de eerste helft kwam Sophie al snel vrij op de cirkel en kreeg een mooie bal aangespeeld van Sonja die ze prima in het netje gooide. Dit deed Sonja niet alleen bij Sophie, maar bij meerdere spelers. Deirdre stond haar mannetje op het midden en hield goed overzicht op het spel. Demi hielp Deirdre hier goed bij, want wist vanaf haar positie rust te bewaken en het overzicht te behouden. Marinda stond op de rechterhoek heel sterk. Ze kwam een aantal keer mooi vrij op de cirkel en wist belangrijke breaks te onderbreken en terugkomballetjes te onderscheppen.
Betül wist een sneaky balletje onderhands het doel in te gooien. Do was bij elke tegen break in de buurt van de speelsters om CJ te helpen bij het doel. CJ stond het doel prima te verdedigen.

En dan onze coach Luuk.. Die staat altijd ons goed te coachen. Lekker opbouwende feedback die wij weer kunnen toepassen! En ondanks wij eigenlijk altijd verliezen, staan we altijd vrolijk op dat veld..

Uiteraard is iedereen nu nieuwsgierig naar de eindstand.. maar die verklappen we lekker niet. We willen er 1 ding over zeggen.. We hebben niet gewonnen.. wel bijna!

Groetjes Ds3