DS1: Verdiend gewonnen!!

Vandaag op het programma , Roda DS1 tegen TOGB DS1. Het beloofde een spannende strijd te worden! Nr 3 tegen de nr 1. Het verschil is echter maar 2 punten!

Roda begon de wedstrijd niet lekker en keken al snel tegen een 0-3 achterstand aan. Gelukkig gingen ze beter spelen en werd de stand al snel gelijk. Door een paar mooie aanvallen en mooie reddingen kon Roda de rust in met een verdiende 12-7 voorsprong.

Ondanks dat Roda in de 2e helft gelijk scoorde, begon TOGB beter aan de 2e helft.  Roda wist het doel nog maar weinig te vinden, TOGB daarentegen wel waardoor het gat steeds kleiner werd. Gelukkig herstelde Roda zich door wederom een paar geweldige reddingen en kon het gat weer wat vergroten. Het verzet van TOGB leek gebroken en Roda liep ineens snel uit.

Het was een hele mooie wedstrijd met de nodige gele kaarten en 2 minuten zoals je zou verwachten.

Eindstand 26-17