D1: Super trots!

Deze keer geen wedstrijd verslag maar gewoon een klein verhaaltje.
 
We begonnen het veldseizoen met 4 dispensatie spelers! Dan zegt de bond, je moet naar de hoogste poule. Nou dat hebben we geweten. Het was een enorme opgave, gelukkig wisten we toen de voorlaatste wedstrijd gelijk te spelen en de laatste wedstrijd wel te winnen,  zodat we toch met een goed gevoel richting de zaal konden.
 
Maar wat bleek, er werd een GC opgericht! Dag dispensatie spelers. Daar sta je dan met 4 x 2e jaars D en 6x 1e jaars D. Nog steeds in de hoogste poule, want dat kon pas in januari aangepast worden als dat nodig was. Nou we begonnen goed aan de zaalcompetitie, beter dan ik had verwacht en uiteraard werden we in januari niet een poule lager gezet.
 
Wat ben ik enorm trots op dit team, hoe zij door de trainingen van Danny en Marieke zoveel beter zijn geworden. Ja er is altijd ruimte voor verbetering maar wat een stappen hebben ze gemaakt.
 
We sluiten het zaalseizoen af met een dik verdiende 5e plaats (van de 9), de strijd om de 4e plaats hebben we slechts met 1 punt verloren.
 
Ik wil dit team echt een dikke pluim geven voor hoe ze het gedaan hebben en hoop dat iedereen bij Roda een keer komt kijken naar dit sterrenteam.
 
Nu is er even 3 weken rust, maar straks begint het veldseizoen weer. Wat mij betreft trekken we de goede lijn door en wie weet waar we kunnen eindigen. Aan de inzet van de spelers ligt het niet want tijdens training is bijna iedereen er. Ik kijk al heel erg uit naar de komende wedstrijden met deze super kinderen!
 
Een trotse coach!