Kamp 2018 Autotune, a lifesaver

In het rijtje verhalen over ons 50-jarig bestaan hebben we ook een aantal fragmenten gekozen uit kampfilms van de afgelopen 12 jaar. Fragmenten die alleen maar zijn vertoond tijdens de kampfilm-avonden. Ditmaal een fragment uit 2018.

Het was weer tijd voor een kampweekend onder de formule “All Together” waar de hele vereniging op kamp gaat. Ergens midden in de nacht nog lang voordat het kampweekend kwam, ontstond de tekst voor de intro van een kampfilm op een lekker deuntje van Axwell Λ Ingrosso – Dreamer. Aangezien deze ook compleet instrumentaal beschikbaar was, de tekst nagenoeg op de lettergreep nauwkeurig gelijk was met het origineel, moest dit appeltje eitje worden.

Echter een probleem,… het zingen kwam met een beperking in toonhoogte.

Gelukkig is er Autotune, de redding!