D1: Het wordt een echt team!

Waar eerst de regenbuien nog roet in het eten leken te gooien, mocht de D1 toch in een heerlijk zonnetje de uitwedstrijd tegen Twist D1 spelen.

We begonnen goed aan de wedstrijd met gelijk druk en instarten van de opbouwers waardoor er binnen 30 seconden al het eerste doelpunt gemaakt was.

De toon was gezet, we hielden het verdedigend goed vast en ook door het uitstekende keepen konden we uitlopen naar een 3-11 ruststand. Het is echt heel mooi om te zien dat iedereen ook de bal wordt gegund.

2e helft probeerden we op dezelfde voet door te gaan maar werden we te nonchalant. Ook doordat ik jullie op verschillende posities liet spelen. Gelukkig konden we het doel nog wel vinden als we even gingen aanzetten. Verdedigend moeten er nog wel wat punten verbeteren maar de stijgende lijn is echt te zien.

Ik ben wederom trots om jullie coach te zijn, de 11-20 uitslag is zeker verdiend. Ga lekker door met als team spelen en er kunnen hele leuke dingen gebeuren!

Jullie trotse coach