D1: Blijven knokken!

Vandaag op het programma: TOGB D1 – Roda’71 D1

TOGB was nog ongeslagen en scoort gemiddeld 24 doelpunten per wedstrijd. Dat wordt een hele kluif dus. Nu trainen we veel op de verdediging dus dit was een uitermate goede test om te kijken hoe we er voor staan.

Vanaf het 1e fluitsignaal sprong TOGB op onze spelers. Dat was even wennen. Give en Go was dan ook de opdracht, maar ook TOGB kon blijkbaar goed verdedigen en was de 1e helft iets sterker, we gingen de rust in met een stand van 5-2.

In de rust het nodige besproken en we begonnen fris aan de 2e helft. Wat hebben ze geknokt vandaag, we wisten de score terug te brengen naar 8-8. Wat een spanning. Jammer genoeg misten wij aan het einde wat kansen en wist TOGB deze wel te benutten, zodat de eindstand 11-8 werd.

We hebben verloren, maar met trots gestreden, wat een vechtlust. Ik heb genoten van ze vandaag weer. We gaan nog hele leuke dingen met deze spelers bereiken!