D1: Hallo Zaalseizoen

Vandaag mocht de D1 aantreden tegen DWS D2. Dit team hadden we nog niet tegen gespeeld , dus als coach ga je toch stiekem even kijken wat ze op het veld hadden gedaan. Blijkbaar hadden ze op het veld alles gewonnen dus we konden aan de bak.

Helaas miste we vandaag 3 vaste krachten ,te weten Thiago , Joppe en Miloud. Gelukkig wilde Janna zoals altijd ons uit de brand helpen.

We begonnen niet geweldig aan de wedstrijd en stonden al snel 0-3 achter. Tegenwoordig gaan gelukkig de kopjes niet meer hangen want we weten dat we kunnen scoren. We kwamen langzaam terug in de wedstrijd door goed samenspel. Er was oog voor elkaar. Ook het publiek liet van zich horen. Daardoor gingen we met een goede stand de rust in. 15-10 was de ruststand.

In de rust werd Caithlyn uit het doel gehaald en als verrassing werd Janna daar neer gezet.

Opdracht was om Janna te beschermen en nog feller en heftiger te verdedigen.  Eigenlijk er bovenop knallen als ze de bal kregen. Nou dat was niet aan dovemansoren gericht.  Wat hebben ze lekker staan verdedigen. Aanvallend kregen we doelpunten erbij door de nodige breaks , zodat we wat meer lucht kregen in de stand. Wederom werden we in de 2e helft aangemoedigd door een enthousiast publiek!

Als we zo blijven verdedigen dan kunnen we nog leuke dingen gaan meemaken.

Eindstand was 25-13 , dus een mooie verdiende overwinning en daarmee een mooi begin van het zaalseizoen!