HS2: Punten blijven in Rotterdam…

Het komt zelden voor dat er een verslag is van HS2, maar om toch nog wat andere teams te pesten met de kreet “wij hebben tenminste een verslag geschreven”, kunnen we in ieder geval ergens één winstpunt voor boeken dit seizoen!

HS2 traint eindelijk weer na jaren stilstand en dat  begint toch een beetje zichtbaar te worden in de wedstrijden. Feyenoord was vandaag toch enigszins verrast door het feit dat de standaard “10 doelpunten afstand” in de eerste helft geen sprake meer van was. Ze moesten zelfs overstappen naar het wat feller verdedigen, het eerder ingrijpen om zodoende de afstand te bewaren.

Er komt wat meer handballend vermogen en meer en meer komen de juiste spelers op de juiste plek te staan. Wegens een beetje pech met veelal paal, vertekende dit nog ietwat de eindstand maar van een “meer dan 15 doelpunten verschil” was vandaag absoluut geen sprake.

De 26-17 smaakt dan ook naar meer, zeker als het 26-22 had kunnen zijn. De punten blijven weliswaar in Rotterdam, alleen nog aan de verkeerde kant van de Maas.

Handbal is leuk, maar als je als team toch stapjes vooruit begint te maken wordt het nog veel leuker!