Uitblinker!

Vanuit het bewonersinitiatief Het Lage Land, Prinsenland ‘s-Gravenland is een campagne gestart met het uitlichten van diverse vrijwilligers binnen deze regio.

Laat daar nu net een hele bekende tussen zitten; Danny Krieger!

En dat is een naam waar je nu niet en nooit meer omheen kunt. Niet alleen als het om de pegels gaat, maar hij maakt toch echt duidelijk reclame voor de vereniging en pontificaal met zo’n levensgrote zuil in het Prinsenland park! Als je verder in het park kijkt kom je zelfs nog een oud bekende tegen, namelijk oud Heren Senioren 1 trainer/coach Fred Pijl!

“Van alles doe ik bij Roda ’71, de handbalvereniging in Prinsenland. Speler, scheidsrechter, clinics geven op scholen. Manusje van alles. Ik was voorzitter en ben nu penningmeester. Het begon eerst met wat helpen tijdens de trainingen. Maar al snel werd het meer. Je wordt meegezogen in het verenigingsleven. Ik haal hier zoveel energie uit. Op mijn werk heb ik best wel stress, maar als ik een training geef kom ik tot rust. We hebben 120 leden. De jeugd is voor ons zeer belangrijk. Ze zijn de toekomst, we willen ze aan het sporten brengen en houden. En ze proeven van het verenigingsleven. We doen veel om iedereen erbij te laten horen. Op een zaterdag na zes uur op de vereniging, zit ik moe op de bank. Dat geeft niks want het was een mooie dag, met leuke wedstrijden, mensen hadden het naar hun zin. Dat hebben we met elkaar bij Roda ‘71 goed gedaan, denk ik dan.”