DS1: Strijden tot de laatste seconde voor een resultaat

De dames van René waren verre van compleet tegen Gemini. Om uiteenlopende redenen waren Myrthe, Kim, Simone en Yentl niet aanwezig. Maar gelukkig was er goede aanvulling met o.a. nieuwe aanwinst Katie en Karin en Charlie die beiden ook doeltreffend waren. De wedstrijd komt langzaam op gang en na een paar minuten opent Maegan de score en ook Vera en Idy zijn doeltreffend. Bij rust is het slechts 6-6.

Ook in de 2e helft gaat het gelijk op en is het met name Nikki die de doelpunten productie voor haar rekening neemt. Nicole en Yvette keepen weer prima en verdedigend wordt er keihard gewerkt. Marieke lijkt de winnende te maken door vlak voor tijd 16-15 te scoren maar Gemini weet er toch nog een gelijkmaker uit te persen zodat er met 16-16 wordt afgesloten.

Altijd lastig of je met dit gelijkspel nu een punt gewonnen hebt of verloren, maar 1 ding is zeker. De dames hebben gestreden tot de laatste seconde voor een goed resultaat.