DS3: Wedstrijdverslag tegen DES’72

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen de nummer 2, DES’72 op het programma. We hadden er veel zin in. In het begin moesten we even warm lopen, na een aantal minuten begonnen we te knallen. In de rust was de stand 3-6. Dit gaf zeker moed voor de 2e helft.

De verdediging stond bij Roda als een muur. De dames van DES’72 kwamen er niet doorheen. DES’72 moest het hebben van de breaks. Vanuit de hoeken van Roda vloog een aantal goals erin. Één van onze doelen is vandaag behaald. Het 100ste doelpunt is gevallen.

Naarmate de wedstrijd vorderde, kregen we steeds meer vertrouwen, omdat de doelpunten ook aan onze kant gescoord werden. Zo zien we maar, als we ons eigen spel blijven spelen en ons niet van te voren gek laten maken door de positie van de tegenpartij in de poule, kunnen we een goede wedstrijd spelen. Op naar volgende week. Dan spelen we tegen de Meeuwen.

Het spel eindigde met een stand van 9-14 voor DES’72.