D1: De kater is weggespoeld

Na de kater tegen Savosa van vorige week, waar we heel goed speelden en met rust nog op 9-9 stonden maar uiteindelijk licht verloren en daardoor de 1e plaats niet meer haalbaar is, mochten we deze keer uit naar Helius.

Niene was helaas ziek, voor de rest waren we compleet. We begonnen goed aan de wedstrijd, het 1e doelpunt lag er al snel in. Door goed verdedigen van ons, duurde de aanvallen van Helius heel erg lang, het is ook dan ook lastig om in ons spel te komen. Gelukkig gingen we met een voorsprong de rust in.

De 2e helft was een iets ander beeld, Helius probeerde wel maar kwam er niet aan te pas, het verschil was duidelijk te merken. Doordat Helius ook sneller probeerde te spelen ging er wat meer mis bij hun. Ook fijn als coach om dan dingen uit te gaan proberen, zoals iemand anders op het midden. Uitslag van 8-20 dus geen reden om te klagen, maar wel een reden om trots te zijn op het eigen spel blijven spelen.

Miloud: Mooi doelpunt in de 1e helft, je hebt vandaag laten zien ook een echte teamspeler te zijn geworden. Als het nodig is ga je voor je eigen kansen, maar vandaag was dat niet nodig. 2e helft weer goed in het doel zoals gewoonlijk.

Selm: Goeie wedstrijd vandaag, mooi om te zien dat je veel kansen voor anderen creëerde en af en toe je eigen doelpuntje mee pakte. Ga op deze lijn door.

Thiago: Wederom hard gewerkt vandaag in de verdediging, ook aanvallend heb je je laten zien. Jammer genoeg niet gescoord maar wel meerdere keren op doel geschoten. Nu die arm nog omhoog en er komt echt meer kracht achter. Blijf in jezelf geloven, ik geloof ook in je.

Casper: Te laat komen ,maar wel goed gemaakt met 7 doelpunten…. wat moet ik dan nog zeggen.. je gaat echt steeds harder gooien, ook het publiek valt het op. Mooie ontwikkeling nu we langzaam naar de C gaan. Blijf doorgaan. Goeie wedstrijd, ook verdedigend.

Viënne: Mooie doelpunten heb ik gezien van je. Er zat weer kracht achter je schoten.. misschien wat vaker naar het theater gaan doordeweeks? Verdedigend goed zoals gewoonlijk..

Maja: Goed overzicht als midden, 2e helft als Cirkel gespeeld, is niet je favoriete positie, maar wel handig qua verdedigen tegen de cirkelspeler vandaag. Je was nodig daar en voerde je opdracht heel goed uit. Vanaf het midden vraag ik je alleen wat vaker op doel te schieten, ga wat vaker voor je eigen kans!!

Queenchely: Cirkelspeelster, opbouwer en rechterhoek speler.. je bent op meerdere posities inzetbaar en kan vanaf meerdere posities scoren.. Dat is altijd leuk voor een coach. Als je maar vertrouwt in je eigen kunnen. Blijf je groot maken en ga ervoor, je kan zoveel. Ga zo door.

Joppe: 1 dag voor je verjaardag en wat een fijne wedstrijd van je. 1e helft lekker staan keepen, paar ballen gehouden ook, 2e helft als midden een paar geweldige onderscheppingen met dat grote lichaam en tot mijn verbazing een paar mooie breaks gelopen na het onderscheppen. Je bent echt vooruit aan het gaan, ga echt maar dan ook echt zo door!!!

Caithlyn: Wat ben jij gegroeid de laatste wedstrijden zeg.. wat een verschil!!! Je gaat voor je kansen, je schiet veel harder, mooi sprongshot . Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik ben aan het genieten van je momenteel. Verdedigend wel oppassen wat je doet, want een gele kaart en misschien 2 minuten had vandaag wel terecht geweest, maar dat is een leerproces.

Al met al ben ik trots op het team en wat ze geleerd hebben. We gaan er nog een mooi einde van het seizoen van maken in mijn laatste jaar als coach van dit team.