DS1: Winst in de Rotterdamse derby tegen Atomium

De wedstrijden tegen Atomium zijn altijd een uitdaging. Vandaag was niet anders want binnen 2 minuten staat het 0-3 in het voordeel van Atomium. Maar door goals van Kathy, Marieke en Yentl wordt dit snel omgedraaid in een 5-3 voorsprong. Het gaat op en neer de eerste helft en door doelpunten van Nikki, Vera en Kim blijft Roda aan de goede kant van de score. Met een 12-10 voorsprong wordt de rust bereikt.

De 2e helft beginnen de dames van René sterk. Ze lopen uit naar 5 doelpunten verschil. Mede door een uitstekende Kim en prima keeperswerk van Nicole en de niet geheel fitte Yvette. Ook Nikki scoort volop en Kathy, Simone, Yentl en Maegan pakken hun doelpunten mee. Idy levert verdedigend een hele grote bijdrage. Roda weet constant een voorsprong te behouden en de wedstrijd met 26-23 over de streep te trekken en weer 2 punten aan het totaal toe te voegen.