DS1: de Defabrillator competitie is weer begonnen

Met Rosita als nieuwe trainer coach op de bank en Myrthe en Vera als assistenten is DS1 aan de zaalcompetitie begonnen. Gelukkig is Floor weer terug na een jaar in het buitenland en hebben we Michaela als buitenlandse aanwinst. Helaas is Idy nog geblesseerd dus zonder haar wordt begonnen aan de eerste wedstrijd uit bij Velo.

Weer een berespannende wedstrijd die vanaf het begin gelijk opgaat en waarbij het verschil nooit meer dan 2 doelpunten is geweest. De ene keer is Velo de bovenliggende partij en dan weer Roda. De eerste helft wordt met een 13-12 achterstand afgesloten en doelpuntenmakers aan de kant van Roda zijn Nikki 5x, Simone 3x , Kim 2x, Floor en Maegan 1x

De 2e helft hetzelfde spelbeeld, het gaat op en neer, alleen wordt de wedstrijd intenser omdat beide teams graag de competitie met winst willen beginnen. Gelukkig hebben wij 2 kanjers van keepers. Zowel Nicole als Yvette staan de ene bal na de andere eruit te halen of naast te kijken. In de laatste 5 minuten valt het kwartje de kant van Roda op en wordt de wedstrijd met 23-25 gewonnen. Door fanatiek te verdedigen en doordat elke veldspeelster minimaal 1x scoort wordt uiteindelijk de wedstrijd over de streep getrokken.

In de 2e helft kwamen de doelpunten van Nikki 5x, Kim 3x, Kathy 2x, Marieke, Yentl en Michaela 1x.