F1: Spannende wedstijd

Vandaag was het weer een mooie dag voor een potje handbal. Om half 10 verzamelden alle F-jes zich bij Roda. Om 10.00u startte de wedstrijd tegen HV Quintus. Vandaag hadden wij 2 nieuwe speelsters: Fay en Sophie. Manuela was helaas ziek.

Met 9 man sterk liepen de F-jes zich warm. In de kleedkamer hadden we afgesproken dat samenwerken belangrijk is en dat iedereen de bal krijgt. Na de begroeting, met Yuna als aanvoerder, startte de wedstrijd.

Voor de eerste keer begonnen wij met een 0-1 achterstand. Maar dat werd al snel gelijk door een mooi doelpuntje van Haley. Elvia heeft een paar keer op het doel gegooid, waarvan 1 hard op de paal. Sophie heeft heel goed staan verdedigen. Zij had al snel in de gaten als er iemand vrij stond op onze cirkel. Damaris weet zich al heel goed vrij te lopen en heeft zo een paar balletjes het doel in weten te gooien.

Voor de tweede helft was de afspraak allemaal een eigen speler te verdedigen, door de handen hoog te houden. Ook dit ging heel goed. Het spel ging een beetje gelijk op. Anouk, Yuna en Rahul wisten het doel prima te vinden in de wedstrijd. Aaron heeft als een beer het doel verdedigd. Dit deed hij heel goed. Fay deed voor het eerst mee en wist ook meteen een doelpunt te pakken.

We hebben de wedstrijd met een paar punten verschil gewonnen. Dit was de laatste wedstrijd van het veldseizoen. Op naar de zaal!

Groetjes van de F-jes