F1: Roda ’71 – TOGB

Vandaag onze eerste thuiswedstrijd in de zaal. De eerste uitdaging van vandaag was voor de ouders van de kinderen. De doeltjes moesten in elkaar en dit bestond uit meer dan 20 stukken. Het leek een beetje op een smartgame. Gelukkig hadden we veel hulp en hebben alle ouders een paaltje bijgedragen.
Omdat de zaal ook nog laat open ging, moest alles heel snel. Dus snel omkleden, praatje, warmlopen en inschieten. Gelukkig zijn onze Kids flexibel en vinden ze alles prima.

Ons team is vanaf vorige week ingedeeld in een hogere poule. Het gaat ons niet meer zo makkelijk af als op het veld. Wel leren wij hier veel van en hebben we mooie oefeningen die we in de trainingen kunnen oefenen.

TOGB was zichtbaar sterker dan ons team. Maar ons team liet niet over zich heen lopen. Waar we op het veld ons moesten inhouden, moeten we in de zaal juist alles geven. Dat hebben ze ook zeker in de tweede helft laten zien. Ze hebben gedribbeld sneller overgespeeld, goed samenwerkt, gepasseerd en sommige hebben zelf met een sprongschot gegooid. Wij hebben nog 4 mooie doelpunten gemaakt! Iedereen heeft weer zijn best gedaan en wij zijn trots op ze!

Na de wedstrijd begon de training weer voor de ouders. Beide doeltjes moesten uit elkaar en de auto in, zodat we volgende week ze weer in elkaar kunnen zetten bij de Zevenkampse ring.

Groetjes van de F-jes