DS1: Heerleke pot tegen Heerle

Na de onnodige nederlaag van vorige week krijgen de dames van Rosita kans om revanche te nemen in de thuiswedstrijd tegen Heerle dat ook 4 punten heeft uit de eerste 3 wedstrijden. Het gaat in het begin van de wedstrijd tegen dan ook gelijk op. Door prima keeperswerk van de talentvolle Laura uit de A jeugd is er een 4-4 tussenstand na 10 minuten. Dan gooit Roda het tempo omhoog en door mooie aanvallen en snelle breaks is het 10-4 en lijk het beslissende gat al geslagen. De rust wordt met een geruststellende 14-5 voorsprong bereikt.

De 2e helft gaat Heerle harder verdedigen en regent het 2 minuten straffen. Zelfs 3 voor dezelfde speelster van Heerle met rood als gevolg. Maar de dames laten zich niet gek maken en door prima keeperswerk van Nicole en Yvette en goed verdedigend werk van Maegan en de rest van het team schommelt de voorsprong wel, maar blijft het verschil minimaal 7 doelpunten in het voordeel van dames van Roda.

Met een klein eindsprintje wordt de wedstrijd met 28-19 winst afgesloten en kon de overwinningsfoto met de pupil van de week geschoten worden. Roda blijft hierdoor meedoen in de strijd om de bovenste plaatsen.

De doelpuntenmakers van deze week zijn Nikki 8x, Kim en Simone 6x, Yentl en Kathy3x, Floor en Michaela 1x