GC1: Wakker worden!!

Vandaag op het het programma:
Roda’71 GC1 – Atomium’61 GC1.

Geen onbekende voor ons, op het veld hebben we deze tegenstander ook al tegen gehad.

Deze keer hadden we 5! wissels. Dat zijn er echt wel veel! Zelfs de kids vonden dit veel, maar het is niet anders!
Lekker op zondag, dat was als coach wel even fijn om een zaterdag vrij te hebben. Voor de kids was dit totaal anders. Zaterdagavond te laat gaan slapen leek het wel.

Zo begonnen ze in ieder geval aan de wedstrijd. Er werd loom gespeeld en er zat totaal geen pit in. Ook de afronding liet te wensen over. 10 -6 was de voorsprong bij rust.
2e helft leken ze iets meer wakker, het begon toen langzaam meer op handbal te lijken en dan kan je zien dat ze echt wel leuk kunnen handballen. Met 24-14 als uitslag, boekte ze uiteindelijk wel een ruime overwinning. En daarmee is de 3e zege op rij een feit. Voortaan maar op zaterdag handballen, dat gaat ze veel beter af.

1e helft 30 doelpogingen en 10 doelpunten.
2e helft 27 doelpogingen en 14 doelpunten.
Duidelijk verschil tussen de 1e en 2e helft.

Thiago: 3e wedstrijd op rij waarin je scoort, ga lekker door zo, jij geniet, wij genieten en het hele publiek geniet als jij scoort!

Maja: Vandaag het hoogste percentage qua schoten/doelpunten ratio. Je was niet heel erg blij dat je op de bank moest beginnen maar toch heb je goed gespeeld.

Miloud: Ik had je nodig in de doel de 2e helft terwijl je eigenlijk mocht spelen. Toch heb je het gedaan, trots op jou dat je het team voor laat gaan!!

Joppe: Grote en sterke beer was je vandaag ipv een stervende zwaan. Afwerking was vandaag wat minder maar je bleef wel doorgaan!!

Max: Vandaag was het dan eindelijk zover. Je officiële debuut!! Lekker meegespeeld. Ik ga er voor zorgen dat je je spelregelbewijs kan halen, dan zullen sommige regels duidelijker worden. We gaan er aan werken!!

Simon: Vandaag leek je op sommige momenten er niet helemaal bij, andere momenten stond je weer heel goed te verdedigen. Weinig kansen gehad om op doel te gooien. Die komen wel weer. Je traint er in ieder geval hard genoeg voor, daarom speel je af en toe ook een andere positie!

Laura: Lekker staan keepen 1e helft, 6 tegendoelpunten en 18 reddingen! Je zat er lekker in! 2e helft lekker als opbouwer gespeeld. Ik blijf het herhalen, ga meer voor je eigen kansen!!!

Queenchely: Vandaag je doelpuntjes meegepakt, meerdere posities gespeeld, gewoon lekker nuttig gespeeld al leek je niet helemaal wakker.

Caithlyn: Verdedigend goed gespeeld, aanvallend kan echt beter. Durf eens aanvallend te gaan zoals je durft te verdedigen!

Casper: Scoren kan je, vandaag was je niet helemaal scherp, zowel aanvallend als verdedigend heb ik je beter zien spelen. Kom op, je kan het!!

Niene: Verdedigend had je het soms zwaar, maar je gaf niet op. Blijf zo verdedigen. Aanvallend ga je steeds meer voor je eigen kansen. Goed zo!

Selm: Je zat weer te popelen om te spelen als je op de bank zat. Verdedigend heb je goed overzicht bewaard, aanvallend was dit ook niet je beste wedstrijd, maar daar trainen we ook voor!

Toch ben ik wel trots op ze, want ook al waren ze niet wakker, ze zorgen er toch voor dat ze deze wedstrijd winnend afsluiten. Het was niet altijd even mooi, maar bij tijden wel efficiënt. Daardoor blijven we nog bovenaan staan. Volgende week even een weekend vrij, het weekend erop mogen we weer knallen!