GC1: Herbstmeister

Na 2 nederlagen op rij mocht de GC1 zaterdag aantreden tegen Virus GC1 om de negatieve spiraal te doorbreken.

Helaas zonder Coach Marieke, die andere verplichtingen had. Zonder Niene die een retourtje Parijs had, Viënne nog steeds geblesseerd maar heeft wel sinds een half jaar weer voor het eerst getraind!!

Was het een wedstrijd om een verslag van te schrijven? Niet echt… briljante aanvallen werden afgewisseld door dramatische aanvallen. Verdedigend idem dito..
Maaaaaar , dat is helemaal niet erg. Ze zijn nog jeugd en zeer leergierig. Zodra er geen fouten meer worden gemaakt dan houdt het leren ook op. Belangrijk is om te weten wat er mis ging en daar aan werken.

Lichtpuntjes waren er zeker wel , zeer mooie aanvallen gezien , een zeer zakelijke overwinning van 19-16 , door verschuivingen in de poule zijn de nummers 1 en 2 uit de poule gehaald. Daardoor gaat de GC1 toch als 1e de kerst in!!! DES heeft weliswaar een beter doelsaldo maar het onderlinge resultaat telt..

Laten we verder bouwen op de goede punten en de slechte punten verbeteren , misschien houden we deze stand dan wel vol tot het einde… je weet maar nooit!!

Jullie trotse coach!