DS1: Velo heeft net iets te veel ervaring

De eerste wedstrijd van 2024 is gelijk een leuk affiche. De ervaren dames van Velo 3 komen op bezoek en dat heeft een zeer sportieve (0 gele kaarten en 0 x 2 minuten) en spannende wedstrijd tot gevolg. De eerste helft gaat gelijk op en om en om komen de teams op voorsprong. Bij Roda zijn er maar liefst 7 verschillende doelpuntenmakers. Floor, Nikki, Kim, Simone, Yentl, Michaela en Kathy vinden het doel maar dat is net niet genoeg om met een voorsprong de rust in te gaan. Maar een 16-17 ruststand biedt nog alle mogelijkheden.

In de 2e helft geeft de routine van Velo de doorslag. Ondanks prima keeperswerk van Nicole en Yvette en goed verdedigen van Idy weten de dames van Velo makkelijker de cirkel te vinden. Ook de break is succesvoller dan die van de dames van Rosita. Er volgt nog een eindsprint met 2 doelpunten op rij van Charlie maar dichterbij dan 2 doelpunten komt Roda niet. Bij 32-34 volgt het eindsignaal en heeft de routine van de tegenstander de doorslag gegeven. Want 32 doelpunten voor is uitstekend, alleen 34 tegen is net iets te veel.

Doelpunten: Nikki 10x, Floor 5x, Kim en Simone 4x, Yentl en Kathy 3x, Michaela en Charlie 2x