DS1: Is tegen Gemini de chemie wel aanwezig?

Donderdag 8 februari – Op een druilerige donderdagavond mogen de dames van Rosita aantreden tegen Gemini uit Zoetermeer. Eens kijken of de onderlinge chemie bij de Roda dames er wel is deze wedstrijd en of dat genoeg is voor de winst. Gelukkig beginnen ze, in tegenstelling met afgelopen zaterdagavond tegen Heerle, nu wel scherp aan de wedstrijd en met name Nikki, die de eerste 4 Roda treffers voor haar rekening neemt. Ook Nicole en Yvette zijn bij de les en stoppen allebei een 7meter worp, naast hún overige reddingen. Roda kan nog geen definitief gaatje slaan, maar blijft door goals van Charlie, Simone en Kim wel aan de goede kant van de score waardoor er met een voorsprong van 12-11 gerust kan gaan worden.

In de tweede helft weet Roda de prima cirkelloopsters van Gemini te verdedigen. Maegan en Beau werken hard en voorkomen de nodige tegendoelpunten. Omdat Roda wel blijven scoren via Kathy, Floor en een mooi afstandsschot van Idy loopt de voorsprong al snel op en zit de wedstrijd in de tas en de 2 punten in de knip. De eindstand is 27-20

De dames blijven hierdoor keurig in de middenmoot meedraaien.

Doelpunten: Nikki 10x, Charlie en Simone 5x, Floor 3x, Kim 2x, Kathy en Idy 1x