F1: Potentie zat!!

Vandaag op het programma Oliveo F2 – Roda F1. Wedstrijd begint om 10:30 dus een mooie tijd om eens te kijken bij de toekomst van Roda.

Roda begint goed aan het de wedstrijd door een flink aantal onderscheppingen , helaas mogen ze niet door want ze moeten wachten op de keeper.

Het spel gaat heen en weer , beide teams hebben de aandacht vooral op het aanvallen en niet op het verdedigen. Roda gaat met een kleine voorsprong de rust in.

In de 2e helft is het spelbeeld niet anders, Roda is gewoon iets sterker in de aanval en er wordt uitstekend gekeept door meerdere spelers.

Uiteindelijk wint Roda met een verschil van 10 punten.

Manuela: Wat kan je al hard gooien en loop je goed vrij. Veel doelpunten gescoord vandaag. Probeer wat meer te denken aan je medespelers.

Haley: Wat ben je vooruit gegaan , je gaat soms iedereen ineens voorbij. Mooi doelpunt gemaakt!

Fay: Met die Linkerarm van je ben je echt een gevaarlijke speelster , probeer wat vaker voor je eigen kansen te gaan. Soms wil je teveel de bal aan anderen geven.

Rahul: Wat ben je grote beer in het veld. In het doel ben je moeilijk te passeren en aanvallend gooi je al zo hard!! Probeer in de verdediging iets meer op te letten.

Yuna: Dribbelen en dan een sprongshot kan je al heel goed. Scoren doe je dan ook vaak. Keepen heb je ook goed gedaan. Nu nog leren om samen te spelen en dan wordt je nog beter.

Elvia: Overzicht in het veld heb je zeker. Probeer wat beter vrij te lopen en wat minder te kletsen , hou je aandacht bij het handbal. Dan kan je zo’n leuke speelster worden.

Damaris: Ook jij hebt overzicht , alleen wordt er te weinig gebruik van gemaakt. Vraag wat meer om die bal , je loopt zo goed vrij. Blijf zo doorgaan!!

Het was een leuke wedstrijd om te kijken. Verdedigend hebben ze nog wat aansturing nodig , maar aanvallend gaat het echt steeds beter. Zeker als je de F in het begin van het seizoen hebt gezien. Straks op het veld worden ze E en dan is de omschakeling naar een groot veld. Eens afwachten hoe dat gaat verlopen. Ik heb er wel vertrouwen in!