GC1: Tijd voor vakantie

Afgelopen zondag was er weer de strijd van het oranje!! Unitas’63 HC1 – Roda’71 GC1. De thuiswedstrijd hadden we winnend afgesloten maar dat biedt geen garanties. Andere teams trainen ook hard en worden echt ook sterker.

Jammer genoeg kon Simon er niet bij zijn , maar verder waren we compleet. Met 5 wissels heb je als coach dan gelukkig genoeg keus.

Dat Unitas’63 ook hard aan het trainen is geweest was te merken. We hadden het moeilijk en gingen met een nipte voorsprong de rust in.We hadden het moeilijk.
Daar is op zich niks mis mee , dat is goed voor de ontwikkeling.

In de 2e helft konden we gelukkig een klein gaatje slaan , zodat er wat meer lucht kwam in het team. Daardoor konden we de wedstrijd met een verdiende 18-24 afsluiten.

Ik heb hele mooie dingen gezien maar ook dingen waarvan ik dacht serieus??? Maar de ervaring leert dat hoe dichter bij de vakantie (of het nou voorjaar of kerstvakantie is) het wordt altijd minder. Vooral de aandacht erbij houden is altijd een dingetje dan.

Gelukkig konden we de overwinning wel over de streep halen en is het nu tijd voor even vakantie. 2 maart spelen we weer een mooie wedstrijd tegen Feyenoord. Voor ons een onbekende maar gezien de uitslagen wel een mooie wedstrijd op papier.

Hopelijk zijn de spelers weer opgeladen en bereidt om te luisteren, zodat we gefocust de laatste fase van het veldseizoen in gaan. Dit beloofd een spannend fase te worden. Er zijn namelijk nog maar 4 wedstrijden te spelen en we staan gelijk met de nr 2 en 1 punt achter de nummer 1 die een wedstrijd meer gespeeld heeft.

Ik kijk zeer uit naar de resterende wedstrijden.

Fijne vakantie allemaal en graag heel terug komen!!!